SMOKE-IT Aarhus N

E-cigaret butik i Storcenter nord (Aarhus N)

SMOKE-IT Århus N ligger placeret i det indbydende Storcenter Nord, der rummer ikke mindre end 65 forskellige butikker og har 1000 gratis P-pladser, kun et stenkast fra det populære og trendy Trøjborg.

Hos Smoke-It i Storcenter Nord, vil man altid blive mødt af venlige og informative medarbejdere, som kan vejlede til det helt rigtige valg for netop dig. Om det er en ny e-cigaret eller e-juice, står vi klar til at guide dig. Vores fokus er på kvalitet, ordentlige produkter, bredt udvalg og høj servicegrad. Her kan du altid forvente et ærligt svar og en personlig vejledning.

Det er nemt at komme til Smoke-It Aarhus N, hvad enten man benytter sig af bil, cykel eller offentlig transport. Storcenter Nord har altid 1000 gratis P-pladser, bussen holder lige uden for døren, og Letbanen kører meget tæt på. Hvis man gerne vil have lidt frisk luft, er turen igennem det charmerende Trøjborg det hele værd og der mulighed for at stille cyklen ved hovedindgangen, når du når frem.

I Storcenter Nord finder du hyggelige caféer og spisesteder, gode dagligvarebutikker, et bredt udvalg af specialbutikker og stort legeområde for børnene. Her er det oplagt at tage hele familien med og få mange hyggelige timer.

Vi sørger naturligvis for altid at have de nyeste og bedste produkter hos SMOKE-IT og vores medarbejdere sætter en dyd i at holde sig opdaterede. Én ting vi alle har til fælles nemlig, at vi brænder for vores fag og vores produkter.

Kom ind og se butikken, få opdateret din e-cigaret eller kom forbi til en hyggesnak. Vi glæder os til at se dig!

Med venlig hilsen,
Teamet i SMOKE-IT Aarhus N

Mandag: 10:00 - 19:00
Tirsdag:  10:00 - 19:00
Onsdag:  10:00 - 19:00
Torsdag: 10:00 - 19:00
Fredag:   10:00 - 19:00
Lørdag:   10:00 - 17:00
Søndag:  10:00 - 17:00

  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?
Log ind eller Gendan kodeord