Kundeservice ekstra åbent på telefon og chat: Mandag-Torsdag kl. 09-20.

Adresse

Algade 32
9000 Aalborg

+45 20 69 94 80

Åbningstider

Mandag :  10:00 - 17:30

Tirsdag :  10:00 - 17:30

Onsdag :  10:00 - 17:30

Torsdag:  10:00 - 17:30

Fredag:  10:00 - 19:00

Lørdag:  10:00 - 16:00

Søndag :  Lukket


E-cigaret butik i Aalborg C | SMOKE-IT Aalborg C – Se åbningstider

Vores butik i Aalborg er placeret lige midt i byen. Den ligger nemlig på hjørnet mellem gågaden og Østerågade, som er en oplagt lokation at være på! Her finder du altså en af vores flotte butikker med et stort udvalg indenfor alt til e-cigaretter.

Her hos SMOKE-IT i Aalborg C er et af vores primære mål at have så kompetent et personale som overhovedet muligt. Vi håndplukker derfor vores ansatte, så vi kan yde den allerbedste kundeservice, uanset hvem der kommer ind i butikken. Tag derfor hellere end gerne en tur forbi butikken og få en snak med dem, der stå derinde, eller spørg om råd til, hvordan du skal bruge din e-cigaret.

Grundet den enormt centrale placering på Algade er det altid nemt at komme forbi butikken i Aalborg C. Man kan både tage bussen, cykle eller gå.
3 minutters gang fra vores butik finder man også betalings P-pladser, ligesom Sallings P-hus, der også er inden for 10 minutters gang fra butikken.

I kvarteret omkring vores butik er der mange små, hyggelige caféer og andre butikker, man kan bruge tid på at tjekke ud. Så hvis man kommer forbi vores butik, og har lidt mere tid, er der masser af gode muligheder for at bruge denne tid på lidt shopping eller få noget lækkert at spise.

Hos SMOKE-IT Aalborg C sørger vi naturligvis altid for at have vores sortiment opdateret med nogle af de nyeste og bedste produkter på markedet. Derudover fører vi også hele SMOKE-IT's sortiment af både hardware og e-juice, så har du set det på hjemmesiden, fører vi det også i butikken.

Vi glæder os til at se dig i butikken til en god snak.

Med venlig hilsen

Teamet i SMOKE-IT Aalborg C


Anmeld din favorit butik

- Husk at anmelde os som din yndlings e-cigaret butik   Klik her