Rengøring af tanke og clearomizers


VODKA-2.jpgDette er ikke et must for at din tank fungerer, men god ide rent hygiejnemæssigt. Dette kan også give en bedre smag og coils kan få en lidt længere levetid. Køb coil her 

Hvad sker der med din coil når det begynder at give dårlig smag og damp

For at besvare dette spørgsmål skal vi starte med hvad er en coil, en coil´s er en metal tråd som er viklet, hvor efter man har fyldt en form for suge enhed som oftest økologisk vat, rundt om eller ind i den viklede metal tråd aka. coil

Vatten suger e-juice og søger for at, når man aktivere sit batteri og coilen bliver varmet op, at den så kan lave dette e-juice om til damp, derfor er det altid meget vigtig at man søger for at der er rigeligt med e-juice i tanken og ved første brug af coil/tank lad den stå i 5-10 min for at vatten kan nå at suge nok e-juice ind til coilén. Køb e-juice her.


Hvad får min tank til at smag dårligt.

- Hvis en e-cigaret tank er tom for e-juice, brænder man vatten af og dette giver dårlig smag, dette kan som oftest ikke redes ved at rense din tank men kræver en ny coil (alt efter hvor brændt din coil er blevet).

- Er din coil brugt i 7+/- dage og den begynder at give dårlig damp og mindre smag, kan dette være fordi at din coil er "slidt" en slidt coil kan der med tiden blevet skabt et fedt lage som gør at varmen fra coilen ikke rigtig kan komme igennem, dette kan renses med ok resultat, dog skal man forvente at en coil skal skiftes på et tidspunkt.

- En e-juice der ikke lige er dig, her er en rensning yderst effektiv, og virker med det samme, der er dog nogle e-juice smage der kan være svære at fjerne smagen af end andre.

Her er et par metoder til rengøring af din e-cig tank:

1. Skil din tank i så mange dele som muligt og skyl blot tankdelene under rindende varmt/lunkent vand (ikke kogende, da dette kan beskadige forstøver/coilén). Lad delene tørre godt, på et stykke køkkenrulle, gerne natten over, hvis det er muligt. 

2. Er forstøveren/coilen blevet meget slidt kan man med fordel lægge den i blød i hvid alkohol, l såsom vodka. Hvis du har adgang til det, kan du også bruge ren alkohol. Undgå sprit og andre rengøringsmidler, som er farlige at indtages. Undgå at pudse eller gnide med alkohol, da man kan beskadige forstøveren.

Engangs-cartomisers kan rengøres på samme måde, men for det meste bliver resultatet ikke optimalt, da patronerne er konstrueret til engangsbrug.

Når du skal rense din tank skal du være opmærksom på, at batteriet ALDRIG må skylles under vand.

Rens hovedet ved hjælp af en af ​​de metoder, der er skitseret ovenfor og lad tanken tørre i 24-48 timer før du samler tanken. Fyld e-juice i tanken og lad den trække i 5 minutter ca, så vægen er helt gennemblødt af e-juice, De første par sug, kan være svage, hvis der stadig skulle være lidt vand i vægen, men dette vil forsvinde efter 2-5 sug af din e-cig.

Din tank er nu ren igen og vil give dig bedre smag, da der ikke sidder gammel væske i kammeret.

  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?
Log ind eller Gendan kodeord