OM SMOKE-IT

SMOKE-IT startede som en lille dansk enkeltmandsvirksomhed i 2011 og er i dag Danmarks førende e-cigaret forhandler med en velfungerende internethandel og med 30+ fysiske butikker. SMOKE-IT er en dynamisk virksomhed i konstant udvikling. Hovedkontoret i Galten ved Aarhus håndterer alt vedrørende den daglige administration og supporterer de fysiske butikker og webshoppen.

BÆREDYGTIGHED HOS SMOKE-IT

 1. Vores pakker er lavet af genbrugs pakkemateriale - Læs mere
 2. SMOKE-IT Genbruger papkasser - Læs mere
 3. Postrør bliver genbrugt Læs mere
 4. Læs CSR - SAMFUNDSANSVAR HOS SMOKE-IT
 5. SMOKE-IT C02 neutralt website Læs Mere

SMOKE-IT Hovedkontor

HURTIG INFO OM SMOKE-IT

KVALITET OG PRIS

Hos SMOKE-IT går vi ikke på kompromis med kvaliteten af vores varer. Vi samarbejder med professionelle virksomheder, der producerer de absolut bedste produkter på markedet, til rimelige priser. Vi er stolte af at kunne tilbyde den absolut bedste kvalitet til prisen. Vi yder garanti og bytteservice i henhold til loven.

WEBSHOP - KØB IND I RO OG MAG

Hvis du foretrækker at bestille dine varer hjemmefra, kan du trygt bruge SMOKE-IT's populære webshop www.smoke-it.dk, der sælger de samme varer som findes i de fysiske butikker og også til samme pris. Vores hjemmeside er nem og overskuelig og samtidigt inspirerende for dig, der gerne vil sidde i ro og fred, når du vil lave en god handel.

Gå direkte til webshoppen her SMOKE-IT webshop

KONTAKT OS

Hvis du har brug for hjælp, står vi klar med råd og vejledning på telefonen på hverdage kl. 09-16 på tlf.nr.: (+45) 26 22 07 07.

Du kan også stille spørgsmål ved at skrive til vores kundeservice. Du finder vores kontaktformular her Kontakt os eller send mail her support@smoke-it.dk

SMOKE-IT GENBRUGER PAPKASSER

I dagligdagen er vi opmærksomme på noget så jordnært som at minimere affaldsmængden. Det gør vi ved konsekvent at genbruge de papkasser, som vi modtager vores produkter i. På den måde får de et forlænget liv og miljøet undgår at blive belastet ved produktion af nye papkasser. Vores kasser bliver brugt mange gange indtil de er udslidte, hvorefter de bliver indleveret på værdicentralen som genbrugspap.

BUTIKKER

Med 30+ butikker, er SMOKE-IT landsdækkende i Danmark. SMOKE-IT er den eneste kæde i Danmark, der har specialiseret sig indenfor salg af e-cigaretter og tilbehør. Vores mål er at bringe vores kundeservice og ekspertise tæt på så mange kunder som muligt. Derfor er vi konstant på udkig efter nye steder, hvor vi kan åbne en af vores populære butikker.

Vore dygtige butiksbestyrere og -assistenter sørger for, at et besøg i vores butikker bliver en dejlig oplevelse. Her kan du få en god snak om det sidste nye på markedet og ikke mindst, får du en professionel rådgivning og hjælp til at finde frem til netop det udstyr, du skal bruge.

Se hvilken butik, der ligger nærmest dig her SMOKE-IT butikker

GRATIS FRAGT

Hvis du køber for mindst 399 kr. i vores webshop, får du oveni købet gratis fragt med DAO. Har vi din ordre inden kl. 14 på hverdage, bliver den ekspederet og afsendt allerede samme dag, så hurtigere kan det simpelthen ikke gøres.

Se mere om dine andre leveringsmuligheder her Levering

CSR - SAMFUNDSANSVAR HOS SMOKE-IT

Hos SMOKE-IT tror vi på, at virksomheder skal være med til at skabe værdi ved at leve op til deres sociale ansvar overfor samfundet. Vi går ind for at drive vores forretning på en måde, der minimerer negative påvirkninger og maksimerer positiv værdi for mennesker, miljø og økonomi.

POSTRØR BLIVER GENBRUGT

Et andet område, hvor vi genbruger er når vi sender plakater og andet materiale til vores butikker. Vi sørger nemlig for at postrørene bliver returneret til os (sammen med ting, der alligevel skal sendes) og så bliver de genbrugt, næste gang vi skal sende billedmateriale ud til butikkerne.

C02 NEUTRALT WEBSITE

Som noget nyt i 2016, har SMOKE-IT indgået samarbejde med firmaet IngenCO2.dk, som er et lokalt aarhusiansk firma med global betydning. Initiativet startede som et frivilligt projekt i Forskerparken i Aarhus som optakt til klima-topmødet COP15, der blev afholdt i København.

Senere tilførtes kapital fra Ministeriet for Forskning, Innovation og Videregående Uddannelser og Østjysk Innovation A/S, og i dag er initiativet vokset med deltagere fra stort set hele verden.

SMOKE-IT's medlemskab betyder, at vores website er CO2 neutraliseret ved at både servere og brugernes CO2-udledning er dækket af tilsvarende CO2-reducerende projekter, som kommer hele Verden til gode.

”Hjemmesider udleder CO2, da der bruges strøm på de besøgendes computere og skærme samt på serverne, der hoster hjemmesiden. Vi skaber CO2-reduktioner ved deltagelse i CO2-reducerende projekter (godkendt af Gold Standard, der oprindeligt er startet af WWF). Herudover er vi med til at opføre nye vedvarende energikilder, eks. vindmøller.” https://www.ingenco2.dk/#hvordan
Klik på logoet for at se vores medlemscertifikat

GENBRUGS PAKKEMATERIALE

Vi forsøger så vidt muligt at bruge genbrugsmaterialer, så som fyld til pakker er enten fra tidligere modtaget pakker ellers bruger vi en miljøvenlig makulator, der makulerer alt pap til genbrugspap til fyld at pakker. 

Hvad vi altid forsøger at optimere på

 1. Der bruges minimal emballage hver gang det er muligt
 2. Der bruges genanvendelig emballage
 3. Der bruges emballage fremstillet af genbrugsmateriale
 4. Der bruges emballage i høj kvalitet for at undgå ekstra emballage
 5. Der bruges den mindst mulige papkasse
 6. Der bruges miljøvenligt kassefyld til at udfylde papkassen med
 7. Der printes en minimal mængde af pakkesedler, følgesedler mv.
 • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?
Log ind eller Gendan kodeord