Hvorfor vælge smoke-it? 


Hvem er vi?

SMOKE-IT startede som en lille dansk enmandsvirksomhed i 2011 og er i dag Danmarks førende e-cigaret forhandler med en velfungerende internethandel og 14 fysiske butikker. SMOKE-IT er en dynamisk virksomhed i konstant udvikling. Hovedkontoret i Galten ved Aarhus håndterer alt vedrørende den daglige administration og supporterer de fysiske butikker og webshoppen.

Kvalitet og pris

Hos SMOKE-IT går vi ikke på kompromis med kvaliteten af vores varer. Vi samarbejder med professionelle virksomheder, der producerer de absolut bedste produkter på markedet, til rimelige priser. Vi er stolte af at kunne tilbyde den absolut bedste kvalitet til prisen. Vi yder garanti og bytteservice i henhold til loven.

Butikker - føl, duft, smag!

Med 12 butikker, er SMOKE-IT landsdækkende i Danmark, mens vi har 2 butikker i London-området i England. SMOKE-IT er den eneste kæde i Danmark, der har specialiseret sig indenfor salg af e-cigaretter og tilbehør. Vores mål er at bringe vores kundeservice og ekspertise tæt på så mange kunder som muligt. Derfor er vi konstant på udkig efter nye steder, hvor vi kan åbne en af vores populære butikker.

Vore dygtige butiksbestyrere og butiksassistenter sørger for, at et besøg i vores butikker bliver en dejlig oplevelse. Her kan du få en god snak om det sidste nye på markedet og du kan få gratis smagsprøver på mange slags e-juice, så du kan finde den smag, du kan lide, før du køber. Ikke mindst, får du en professionel rådgivning og hjælp til at finde frem til netop det udstyr, du skal bruge.

Se hvilken butik, der ligger nærmest dig her SMOKE-IT butikker

Webshop - køb ind i ro og mag

Hvis du foretrækker at bestille dine varer hjemmefra, kan du trygt bruge SMOKE-ITs populære webshop www.smoke-it.dk, der sælger de samme varer som findes i de fysiske butikker og også til samme pris. Vores hjemmeside er nem og overskuelig og samtidigt inspirerende for dig, der gerne vil sidde i ro og fred, når du vil lave en god handel.

Gå direkte til webshoppen her SMOKE-IT webshop

Gratis fragt

Hvis du køber for mindst 399 kr. i vores webshop, får du oveni købet gratis fragt med DAO. Har vi din ordre inden kl. 14 på hverdage, bliver den ekspederet og afsendt allerede samme dag, så hurtigere kan det simpelthen ikke gøres.

Se mere om dine andre leveringsmuligheder her Levering

Kontakt os!

Hvis du har brug for hjælp, står vi klar med råd og vejledning på kundetelefonen, hverdage 10:00 - 14:00, på telefonnummer (+45) 26 22 07 07.

Du kan også stille spørgsmål ved at skrive til vores kundeservice. Du finder vores kontaktformular under fanen ”Kontakt os” øverst på hjemmesiden eller klik her send emailSMOKE-IT er autoriseret distributør:

Apache premium e-juice

SMOKE-IT er autoriseret distributør af den nye eksklusive e-juice-serie Apache, som lanceres i Norden i løbet af kort tid. Apache navnet erstatter det populære mærke Wicked, som herefter udgår. Alle de gode, kendte smage lever videre under det nye mærke Apache. Produkterne er udviklet, produceret og pakket i Irland efter høje europæiske standarder, som fuldt ud lever op til alle nye regler på området.  

Inokin itaste

SMOKE-IT er desuden autoriseret distributør for Innokins itaste-produkter i England og Danmark. 


SMOKE-IT er autoriseret distributorAutoriserede distributør i Danmark

CSR - Samfundsansvar hos SMOKE-IT

Hos SMOKE-IT tror vi på, at virksomheder skal være med til at skabe værdi ved at leve op til deres sociale ansvar overfor samfundet. Vi går ind for at drive vores forretning på en måde, der minimerer negative påvirkninger og maksimerer positiv værdi for mennesker, miljø og økonomi.

SMOKE-IT genbruger papkasser

I dagligdagen er vi opmærksomme på noget så jordnært som at minimere affaldsmængden. Det gør vi ved konsekvent at genbruge de papkasser, som vi modtager vores produkter i. På den måde får de et forlænget liv og miljøet undgår at blive belastet ved produktion af nye papkasser. Vores kasser bliver brugt mange gange indtil de er udslidte, hvorefter de bliver indleveret på værdicentralen som genbrugspap.

Postrør bliver genbrugt

Et andet område, hvor vi genbruger er når vi sender plakater og andet materiale til vores butikker. Vi sørger nemlig for at postrørene bliver returneret til os (sammen med ting, der alligevel skal sendes) og så bliver de genbrugt, næste gang vi skal sende billedmateriale ud til butikkerne. 

 

Hvad støtter vi?

Som firma, har SMOKE-IT valgt at yde vores lille bidrag på tre vigtige områder: lokalt, nationalt og globalt.

GJUK - Galten Junior- og Ungdomsklub

Lokalt, giver vi tilbage til samfundet ved hvert år at give et bidragt til GJUKs Støttefond http://www.gjuk.dk/sponsorer.php?menuid=100&submenuid=156 . GJUK driver 3 klubber og laver aktiviteter til glæde for 340 børn og unge i alderen ca. 9-18 år, med særligt fokus på mangfoldighed og inklusion, så flest mulige børn kan integreres i de almene tilbud, herunder også i klubberne.

Danske Hospitalsklovne, Champagnegaloppen og andre

SMOKE-IT støtter jævnligt klubber og organisationer med et bidrag til deres vigtige aktiviteter, som drives af ildsjæle og frivillige i lokalområdet eller på landsplan.

WWF Verdensnaturfond

På det globale plan er SMOKE-IT stolte af at bakke op om WWF’s arbejde med at sikre naturen som livsgrundlag for mennesker og dyr. Med vores årlige bidrag støtter vi WWF til at fortsætte det fokuserede arbejde for kloden.

WWF’s mission er at sikre en klode, hvor naturen trives, og hvor dyr og mennesker kan leve side om side. Kun ved en fælles indsats og en omstilling af den måde, vi bruger naturen på i dag, kan vi beholde en levende verden med frodige skove og levende dyr.

SMOKE-IT har støttet WWF siden 2013.


wwf logoCO2 neutralt website

Som noget nyt i 2016, har SMOKE-IT indgået samarbejde med firmaet IngenCO2.dk, som er et lokalt aarhusiansk firma med global betydning. Initiativet startede som et frivilligt projekt i Forskerparken i Aarhus som optakt til klima-topmødet COP15, der blev afholdt i København.

Senere tilførtes kapital fra Ministeriet for Forskning, Innovation og Videregående Uddannelser og Østjysk Innovation A/S, og i dag er initiativet vokset med deltagere fra stort set hele verden.

SMOKE-ITs medlemskab betyder, at vores website er CO2 neutraliseret ved at både servere og brugernes CO2-udledning er dækket af tilsvarende CO2-reducerende projekter, som kommer hele Verden til gode.

”Hjemmesider udleder CO2, da der bruges strøm på de besøgendes computere og skærme samt på serverne, der hoster hjemmesiden. Vi skaber CO2-reduktioner ved deltagelse i CO2-reducerende projekter (godkendt af Gold Standard, der oprindeligt er startet af WWF). Herudover er vi med til at opføre nye vedvarende energikilder, eks. vindmøller.”  https://www.ingenco2.dk/#hvordan

Klik på logoet herunder for at  se vores medlemscertifikat.

 

ingen co2 venlig logo
smoke-it det dør du ikke af. elektroniske cigaretter