Lungesygdomme i USA

Du har helt sikkert både set og hørt nyheder, der omhandler tilfælde af lungesygdomme og dødsfald i USA, tilfælde som kobles til brugen af e-cigaretter. Mediernes dækning af sagerne har været spækket med misinformation, og vi har ikke fået lov at få ret meget taletid, derfor mener vi at det er på tide du får hele sandheden.

- De historier du har hørt om udbruddet af damp-relaterede lungesygdomme i USA, er nu bevist at have forbindelse til oliebaserede cannabis-væsker med indhold af E vitamin-acetat.

- Disse produkter hverken kan eller må sammenlignes, og/eller sættes i forbindelse med produkter SMOKE-IT sælger. Vores produkter lever op til regler og krav for mærkning, indhold osv. i henhold til ”Loven om elektroniske cigaretter” der hører under EU’s TPD-lovgivning.

- Alle produkter SMOKE-IT sælger, er produceret under kontrollerede forhold, og løbende kontrol af produkterne varetages af Sikkerhedsstyrelsen.

- INGEN lignende tilfælde af disse lungesygdomme er observeret i Danmark. Vi vil gerne henvise til de Engelske myndigheder, som er kommet med en officiel udmelding om, at trods sygdomme i USA, fastholder de at e-cigaretter er 95% mindre skadelige end cigaretter.


Hvis overskrifter i medierne har skabt bekymring, forstår vi det udmærket, derfor er det vigtigt for os, at du føler dig i sikre hænder når du køber produkter hos os.
Vi vil derfor gerne forsikre dig om, at du fortsat kan være tryg når du handler hos SMOKE-IT - vores produkter lever til fulde op til lovens regler i forbindelse med standardisering, sikkerhed og øvrig kvalitetskontrol på området.

Er du bekymret, så husk at de amerikanske myndigheder fraråder alle der er stoppet med at ryge ved hjælp af e-cigaretter, at begynde at ryge almindelige cigaretter igen. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os, enten i en af vores fysiske butikker eller via vores kundesupport.

  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?
Log ind eller Gendan kodeord