Ledige stillinger

Liste over sider i Ledige stillinger:

  • Bliv butikschef hos Danmarks største E-cigaret forhandler

    Når vi taler om ledelse, så er det ikke bare en titel vi giver dig. Vi forlanger en hel del. Din værktøjskasse skal være propfuld af effektive metoder og ideer til at løse de overordnede ledelsesmæssige udfordringer. Du er en tydelig lederprofil med masser af erfaring i bagagen, og du har flair for at arbejde med mange typer for kunder samtidig med at du holder fokus på de resultater, dine medarbejdere leverer.

  • Salgsassistent til butik, med flair for salg og gode kundeoplevelser

    Kan du smile og give en hjælpende hånd til vores kunder? Så ved du, hvad god service er. Hos SMOKE-IT går vi 100% ind for, at vores kunder skal føle sig godt tilpas, når de køber deres e-cigaretter eller bare ønsker vejledning. Det skal du være med til at sørge for. Så hvis du – ligesom os – har øje for den gode service og vil være med til at fortsætte SMOKE-ITs vækstkurve, så er det nu, du skal slå til.

  • Er du vores nye ungarbejder på lageret?

    Er du frisk, glad og energisk, og har du brug for et job ved siden af dine studier, eller mens du venter på at finde den rigtige uddannelse? Så er jobbet som servicemedarbejder måske lige noget for dig.