SMOKE-IT Kundeklub

SMOKE-ITs kundeklub er delt op i to, en fysisk kundeklub der kan benyttes i de fysiske butikker, og en kundeklub, som fungerer på webshoppen.

Butikskundeklub
Du kan nemt og hurtigt blive medlem af kundeklubben i vores fysiske butikker. Du bliver tilbudt medlemskab, når du handler i en SMOKE-IT butik for første gang. Du bliver fordelskunde, når du opretter dig i klubben og det betyder at:

  • Vi gemmer dine boner for dig
  • Du optjener 5 % af dit købsbeløb ved hver handel*
  • Du kan spare de 5 % op til der er til en omgang gratis varer eller bruge dem ved dit næste køb.


*Gælder dog ikke på i forvejen nedsatte varer.


Vi sender meget få SMS'er ud om året. 

Foretager du ikke et køb 6 mdr. i træk, vil dine points dog bortfalde og din konto vil blive slettet, i henhold til persondataloven. Du vil dog få en reminder på SMS, inden at din kontoklub konto, vil blive deaktiveret. 

Ved at downloade vores SMOKE-IT kundeklub app til din mobiltelefon, kan du selv holde øje med dine optjente point, samt alle dine kvitteringer.


Denne kundeklub er ikke koblet sammen med webshoppen og derfor får man ikke de 5 % rabat ved at handle på webshoppen. Der arbejdes på at koble den fysiske kundeklub sammen med webshoppen. Dette er dog ikke teknisk muligt i øjeblikket.


Webshop kundeklub

Som medlem af webshoppens kundeklub, gør du livet nemmere for dig selv. Her kan du oprette dig med navn og adresse, så du slipper for at taste dem ind hver gang du vil lave en bestilling. Du kan selv følge med i din ordrestatus og du får et godt overblik over, hvad du har bestilt og således over, hvad du evt. mangler at bestille. Du har muligheden for at genbestille en tidligere ordre uden at skulle igennem hele bestillingsprocessen på ny.  De vigtigste fordele ved at være medlem af klubben:

  • Du får nemt overblik over ordrestatus
  • Vi gemmer dine boner for dig
  • Nem genbestilling


Velkommen i SMOKE-ITs kundeklubber!

Kontakt os her

Kundeservice

Har du brug for hjælp eller mangler du hurtig svar på dit spørgsmål, så kontakt os endelig - Vores rare kundeservice er altid glade for at hjælpe!

Mandag: 09:00 - 16:00
Tirsdag:  09:00 - 16:00
Onsdag:  09:00 - 16:00
Torsdag: 09:00 - 16:00
Fredag:   09:00 - 16:00
Lørdag:   Lukket
Søndag:  Lukket

  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?
Log ind eller Gendan kodeord