SMOKE-IT KUNDEKLUB

SMOKE-IT KUNDEKLUB

 

Ud over Danmarks bedste priser kan du nu blive en del af SMOKE-IT’s kundeklub og spare endnu flere penge. Med medlemsskabet optjener du 5% af dit købsbeløb ved hver handel*, som du kan bruge ved dit næste køb, eller som du kan samle sammen til et større fremtidigt køb. Du kan læse meget mere om vores kundeklub og betingelser lige her.

 

 

Kundeklub med gode besparelser

SMOKE-IT’s kundeklub er delt op i to: En fysisk kundeklub, der kan benyttes i de fysiske butikker, og en kundeklub, som fungerer på webshoppen. Begge dele med gode besparelser!

BUTIKS-KUNDEKLUB

Få 5% i rabat på hardware! Du kan nemt og hurtigt blive medlem af kundeklubben i vores fysiske butikker. Du bliver tilbudt medlemskab, når du første gang handler i en af vores SMOKE-IT butikker. Du bliver fordelskunde, når du opretter dig i klubben, og det betyder at:

Vi gemmer dine boner for dig

Du optjener 5% af dit købsbeløb ved hver handel*

Du kan spare de 5% sammen, så der bliver til en omgang gratis varer, eller du kan bruge dem allerede ved dit næste køb.


*Gælder dog ikke på i forvejen nedsatte varer.

Gode besparelser – ingen spam
Som medlem af kundeklubben er vi ikke ude på at spamme dig. Når du opretter dig i kundeklubben modtager du omkring 1-3 e-mails om året, hvor du som fordelskunde vil modtage oplysninger om de nye regler inden for e-cigaretter, som kan være af interesse for dig.

Vi sender også en SMS ud 1-3 gange om året. Her vil der som oftest være information SMSér med oprettelse eller ændringer.

Denne kundeklub er ikke koblet sammen med webshoppen, og derfor får man ikke de 5% rabat ved at handle på webshoppen. Der arbejdes på at koble den fysiske kundeklub sammen med webshoppen. Dette er dog ikke teknisk muligt nu. Men vi holder selvfølgelig vores kunder opdaterede.

Bliv medlem af Butiks-kundeklubben i butikken eller klik her.

WEBSHOP-KUNDEKLUB

Få del i vores SMOKE-IT rabatkode

Når du opretter dig som kunde på webshoppen, modtager du vores SMOKE-IT rabatkode, hvor du kan spare 5% af dit næste ordrebeløb. Som del af vores webshop-kundeklub får du:

SMOKE-IT rabatkode med 5% rabat ved indmeldelse

Et nemt overblik over din ordrestatus

Et arkiv med dine boner, som vi gemmer for dig

Nem og simpel genbestilling

Som medlem af webshoppens kundeklub gør du livet nemmere for dig selv. Her kan du oprette dig med navn og adresse, så du slipper for at indtaste dine oplysninger hver gang, du vil lave en bestilling. Du kan også selv følge med i din ordrestatus, og du får et godt overblik over, hvad du har bestilt, og måske endda hvad du mangler at bestille. Du har muligheden for at genbestille en tidligere ordre uden at skulle igennem hele bestillingsprocessen på ny – dét er da nemt! 


Velkommen i SMOKE-IT’s kundeklubber!