Hvorfor sprutter min e-cigaret?

Der kan være flere årsager til, at din e-cigaret sprutter. For eksempel kan en ny coil sprutte i starten. Det kan også være, at du suger for hårdt og trækket for meget væske ind i coilen. Så når coilen ikke at fordampe væsken. Hvis e-cigaretten sprutter på grund af overskydende væske, kan det hjælpe at vende tanken på hovedet ned i en vask.

Er det normalt at e-cigaretten sprutter eller spytter med væske?

Mange nye e-cigaretter kan godt starte med at sprutte, snorke eller spytte med væske. Det er som regel bare fordi de er nye, og derfor aftager det oftest efter kort tid. Hvis din e-cigaret ikke stopper med at sprutte, så bør du overveje, om du damper rigtigt på den, eller om den får for meget væske.

Hvad kan jeg gøre, når e-cigaretten sprutter?

Hvis din e-cigaret bliver ved at spytte med væske, kan du eksempelvis prøve at puste i et par sekunder for at få det overskydende væske ud. Du kan også skrue coilen af og tørre godt efter med køkkenrulle. Til sidst kan du vende tanken på hovedet og give den et par svirp ned i en vask, så det overskydende væske kan falde ud.

Er det farligt, når e-cigaretten sprutter væske?

Det er ikke farligt, når e-cigaretten sprutter - men det kan være træls. Sørg derfor for, at du damper rigtigt, at der ikke sidder snavs i coilen, og at der ikke er en masse overskydende væske. Men husk: Nye e-cigaretter kan godt sprutte lidt, da de lige skal i gang.

  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?
Log ind eller Gendan kodeord