Rengøring af tanke og clearomizers

Dette er ikke et must for at din tank fungerer, men god ide rent hygiejnemæssigt. Dette kan også give en bedre smag og coils kan få en lidt længere levetid.

Her er et par metoder til rengøring af din e-cig tank:

1. Skil din tak i så mange dele som muligt og skyl blot tankdelene under rindende varmt/lunkent vand (ikke kogende, da dette kan beskadige forstøver/coilén). Lad delene tørre godt, på et stykke køkkenrulle, gerne natten over, hvis det er muligt. 

2. Er forstøveren/coilen blevet meget slidt kan man med fordel lægge den i blød i hvid alkoho,l såsom vodka. Hvis du har adgang til det, kan du også bruge ren alkohol. Undgå sprit og andre rengøringsmidler, som er farlige at indtages. Undgå at pudse eller gnide med alkohol, da man kan beskadige forstøveren.

Engangs-cartomisers kan rengøres på samme måde, men for det meste bliver resultatet ikke optimalt, da patronerne er konstrueret til engangsbrug.

Når du skal rense din tank skal du være opmærksom på, at batteriet ALDRIG må skylles under vand.

Rens hovedet ved hjælp af en af ​​de metoder, der er skitseret ovenfor og lad tanken tørre i 24-48 timer før du samler tanken. Fyld e-juice i tanken og lad den trække i 5 minutter ca, så vægen er helt gennemblødt af e-juice, De første par sug, kan være svage, hvis der stadig skulle være lidt vand i vægen, men dette vil forsvinde efter 2-5 sug af din e-cig.

Din tank er nu ren igen og vil give dig bedre smag, da der ikke sidder gammel væske i kammeret.