Elektroniske cigaretter VS Nicorette Quickmist

Elektroniske cigaretter VS Nicorette Quickmist (nikotin spray)

Det er altid interessant at se nærmere på, hvad FDA (US - Food and Drug Administration) og forskellige anti-rygnings grupper accepterer eller endda anbefaler til rygestop. Elektroniske cigaretter er blevet sat i bås af disse grupper som en trussel mod folkesundheden, snarere end potentielt livreddende vidunder teknologi, som det rent faktisk synes at være.

Meget af den tvivlsomme logik, som modstandere af den elektroniske cigaret, er centreret omkring er den idé, at e-væsker, ikke kan være sikkert for inhalation. Anti-rygnings grupper anbefaler rygere hen imod FDA godkendte produkter og fordømmer den elektroniske cigaret.

En hurtig sammenligning af indholdet af et FDA-godkendt rygestop produkt, så som Nicorette Quickmist, ser man hurtigt den forskruede logik.

Bemærk, at alle ingredienserne i en typisk elektronisk cigaret e-væske også findes i FDA godkendte Nicorette Quickmist.

Modstandere af e-cigaretten gentager konstant den idé, at propylen glycol er fundet i frostvæske, og på den begrundelse må e-cigs ikke være sikrere.

Vi kan se her, at et FDA-godkendt lægemiddel også indeholder Propylene glycol (Tilsætningsstof i mange fødevarer under betegnelsen E-1520), sammen med mange andre stoffer såsom vandfri ethanol, som også er til at finde i benzin! Og lade os ikke glemme acesulfame kalium, et sødestof, som nogle undersøgelser har vist sig at være kræftfremkaldende.

Du kan tage dine egne konklusioner omkring saltsyre.

Vi ser frem til den dag, hvor logik spiller en rolle, omkring forbrugernes sundhed, men indtil da er jeg glad for at se, at det er muligt at springe 10 unødige ingredienserne over via den elektroniske cigaret.

  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?
Log ind eller Gendan kodeord