De 10 mest stillede spørgsmål

Hvor ligger jeres butikker?

Vi har 33 butikker i Danmark - du kan se hvor de ligger her.

Hvad er jeres åbningstider?

Du kan se alle vore butikkers åbningstider her.

Telefonnummer til en bestemt butik?

Du kan se alle vore butikkers telefonnumre samt medarbejdere her:

Jeg har ikke modtaget min pakke?

Har du ikke modtaget din pakke efter 1-3 hverdage, kan det være, at postbuddet af en eller anden årsag ikke kunne levere pakken til dig.

Den vil derfor komme retur til vores lager efter nogle dage. Når vi modtager pakken retur, ringer vores kundeservice til dig, er du ikke at træffe på telefonen, sender vi en mail til dig.

Bor du i Norge kan din pakke være endt i tolden, og du skal derfor ringe til toldvæsenet.

Hvis toldvæsenet ikke ligger inde med din pakke, beder vi dig ringe til vores hovedkontor på tlf. (+45) 26 22 07 07 (vores telefon er åben alle hverdage kl. 09.00 - 16.00).

Vi anbefaler, at du har dit ordrenummer klar, så kan vi hjælpe dig nemt og hurtigt.

Jeg har ikke modtaget det jeg bestilte?

Har du modtaget din pakke, men der er sket en fejl med din ordre,
skal du kontakt os på tlf. (+45) 26 22 07 07 (vores telefon er åben alle hverdage kl. 09.00 - 16.00).

Vi anbefaler at du har dit ordrenummer klar, så kan vi hjælpe dig nemt og hurtigt.

Min vare er defekt, hvad gør jeg?

Oplever du, at din vare er defekt, skal du tage din kvittering med og gå ind til den butik, hvor du har købt varen, så vil vores personale hjælpe dig. Har du købt din vare på vores hjemmeside skal du ringe til vores hovedkontor på tlf. (+45) 26 22 07 07 (vores telefon er åben alle hverdage kl. 09.00 - 16.00).

Hvordan returnerer jeg en vare?

Hvis du ønsker at returnere en vare, skal du sende os en mail eller ringe til os på tlf. (+45) 26 22 07 07 (vores telefon er åben alle hverdage kl. 09.00 - 16.00).

Hvad er e-juice?

e-juice / e-væske er denne væske, som bliver opvarmet til e-damp. Den indeholder typisk:

Vegetabilsk Glycerin (VG):
Almindeligt anvendt i fødevare (E422) og kosmetik. VG er tykkere i konsistens end PG. Jo mere VG væsken indeholder, desto større "dampskyer" kan der laves. Ofte anvendes 60/40 (PG/VG).

Propylen glykol (PG): 
Almindeligt anvendt i fødevare (E1520) og inhalator. PG er tyndere i konsistens end VG og anvendes som smagsforstærker, samt giver mere "krads i halsen"

Aroma: 
Oftest bruges samme type aromaer til fødevarer. Aromaer fås i mange forskellige smagsretninger (tobak, slik, frugt, osv.).

Nikotin:
Fås i forskellige koncentrationer. Styrker angives i mg/ml. Det er op til den enkelte damper at fastsætte sin nikotinmængde alt efter behov. Ofte starter en nybegynder ud med 18 mg/ml., hvilket svarer nogenlunde til 20 cigaretter. Læs mere om e-juice klik her og scroll ned i bunden.

Hvorfor smager min e-cigaret brændt?

Brænderen/coilen i din e-cigaret har en levetid på ca. 2-4 uger, hvorefter den vil begynde at smage brændt.
Dette varierer alt efter, hvor hyppigt du damper samt, hvilken coil du bruger. En brændt smag er den hyppigste årsag til, at coilen skal skiftes.

Når man tager en ny coil i brug er det utroligt vigtigt, at coilen får lov at trække væske til sig. Tiden det tager kan variere meget afhængigt af coilens størrelse. 

- Små coils skal trække 5-10 minutter (KangerTech EVOD, T3S, Aspire K1 osv.).
- Mellemstore coils skal trække 15 minutter (Joyetech AIO, Eleaf Ijust Startkit osv.).
- Store coils skal trække 20-30 minutter (Subohms tanke og samme klasse).

Ved de store coils vil det dog være en stor hjælp at dryppe væske direkte på vattet i coilen.

En god tommelfingerregel for subohms-coil er: 4-6 dråber i hvert væskeindtag (de små huller i siden af coilen) og en lille smule i toppen.
Vælger man at dryppe væske direkte på coilen, vil det stadig være en god idé at lade den stå i 5-10 minutter efterfølgende, for at være på den sikre side.

Sluk for batteriet - når du tager ny coil i brug! 
Når en ny coil bliver taget i brug, vil ét enkelt tryk på knappen - det kan være for at se om den virker - være nok til at brænde den af. Sørg derfor ALTID for at slukke dit batteri, inden du sætter den nye coil i, og tænd det først, når den anbefalede tid er gået. 

Store coils = kraftigere sug.
Ved brug af de mellemstore og store e-cigaretter, der er produceret til at lave lidt mere damp end de små e-cigaretter, er det vigtigt, at man trækker luft igennem coilen. Der er ofte mindre luftmodstand jo kraftigere en coil man har. Jo hurtigere coilen er til at varme væsken op, desto mere luft skal trækkes igennem coilen for at køle den ned. Hvis man ikke suger korrekt, kan det resultere i en brændt coil. 
Hvis du oplever, at dine coils ikke holder særlig længe, så kom ind i en af vores butikker og få vejledning til, hvad der eventuelt kan gøres for at udnytte dem bedre.  

Der kan i enkelte tilfælde være en produktionsfejl på coilen, hvilket resulterer i en brændt smag, selvom coilen har stået og trukket.

10. Hvor lang tid kan jeg forvente mit batteri kan holde?

Et batteri holder typisk til 300 ladninger (ved fuld afladning og derefter fuld opladning) - det vil sige omkring 9-10 måneder ved opladning én gang dagligt.
Efter 4-6 måneder, vil man mærke en nedsat levetid på ens batteri. 

Det mest skadelig for battericeller er ”sjat-ladning” – det vil sige, at batteriet enten tages ud inden det er fuldt opladet, eller sættes til ladning, før det er helt afladt. En time her og dér vil på længere sigt gøre battericellerne slappe, og derved mister batteriet hurtigere sin kapacitet.

Batterier har typisk enten en LED-lampe eller en skærm, som viser, hvornår batteriet er opladt.

SMOKE-IT
Erhvervsparken Klank 3
8464 Galten
CVR: 32337260
support@smoke-it.dk

Kontakt os her

Kundeservice

Har du brug for hjælp eller mangler du hurtig svar på dit spørgsmål, så kontakt os endelig - Vores rare kundeservice er altid glade for at hjælpe!

Mandag: 09:00 - 16:00
Tirsdag:  09:00 - 16:00
Onsdag:  09:00 - 16:00
Torsdag: 09:00 - 16:00
Fredag:   09:00 - 16:00
Lørdag:   Lukket
Søndag:  Lukket

  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?
Log ind eller Gendan kodeord