1 / 2
INFO: Alle SMOKE-IT butikker holder åbent som normalt.
2 / 2
INFO: Forlængede leveringstider kan forekomme!
INNOKIN - CoolFire Z50 MOD Se større

INNOKIN - CoolFire Z50 MOD

Innokins nemme og ligetil CoolFire Z50 mod.

Flere detaljer

409664

Tilbehør

Test

INNOKIN - Zlide Tank 2ml INNOKIN - Zlide Tank 2ml
DKK 189,95
Micro USB oplader Micro USB oplader
DKK 39,95 DKK 31,96
DKK 299,95

  • pakke sendes om: 
  • 00 time(r) 
  • 00 min. 

Innokin Coolfire Z50 er et mod der passer både til den nye damper og den erfarne der blot ønsker et lille diskret mod, hvor kvaliteten kan mærkes i hånden.

Moddet fås i 3 farver, henholdsvis sort, gun metal og pink.


Moddet er topsikret på flere punkter! Blandt andet er der i bunden en ON/OFF knap, du kan slukke moddet helt på, og du skal samtidig trykke på fireknappen 3 gange efter du har tændt det, før at modded er klar. På den måde er du fuldstændig sikret, at modded ikke starter i lommen på dig. Moddet låser også automatisk den indstillede watt når du trykker på fireknappen. For at skifte watt igen, skal du blot holde en af piletasterne nede, i 3 sekunders tid.

Du kan justere moddet fra 6-50 Watt og det understøtter coils fra 0.2 - 3.5 ohm, så der er stort set ingen grænser for hvilken tank du kan have på. Dog anbefales ikke større end 24mm hvis du vil undgå "over-hang".

Moddet har en let læselig OLED-skærm, hvor du kan se alle nødvendige oplysninger, vigtigst af alt, hvor meget strøm er der tilbage.

Innokin Coolfire oplades via det medfølgende micro-usb. Moddet understøtter opladning op til 1 amp, men vi anbefaler det, som til de fleste andre batterier, kun oplades med 0.5 amp for at forlænge batterilevetiden og sikre sig, at batteriet ikke bliver varmt under opladning.

Sættet indeholder:

1 x Coolfire Z50 mod.

1 x Mikro-USB kabel.

1 x Manual.

TypeBatterier, MOD
mAh 2100
Passer til 510 gevind
VariabelVolt, Watt
MærkeInnokin
FarveSort, Gun Metal, Pink
EgenskabDisplay, Pass-through
Velegnet tilBegynderen, Erfaren
Watt 50
Batteri(er) Indbygget batteri
TPD Godkendt