Vaporesso - GEN MOD

Vaporesso Gen 220W MOD'et er til alle, der gerne vil have et virkelig flot MOD, der stadigvæk er meget let: med kun 107 gram uden batterier. Vaporesso Gen kommer med et 510 gevind og stort set alle tanke kan derfor monteres på dette MOD.

OBS: Der medfølger ikke batterier til dette MOD. Batterier sælges separat og kan købes her.

Flere detaljer

Vaporesso

409601

DKK 449,95

  • pakke sendes om: 
  • 00 time(r) 
  • 00 min. 

Vaporesso Gen MOD

Denne gang har Vaporesso overgået sig selv. Vaporesso Gen er noget af det bedste vi længe har set af MOD's. Dette MOD kan køre hele 220W, og kan håndtere stort set alle coils. Den kan nemlig gå helt ned på 0,03 ohm, hvilket er noget af det laveste, vi nogensinde har set.

Vaporesso Gen kommer med Vaporesso's egen Axon chip, som er af allerhøjeste kvalitet. Det er en af Vaporesso's nyeste chips, som er udviklet med henblik på at levere en rigtig god chip, som samtidigt er meget nem at bruge. Den har derfor en række forskellige modes man kan skifte mellem for at få den mest optimale brugeroplevelse. Blandt andet har den et "pulse mode", som kan pulsere op og ned i watt med en præcision på helt ned til 0,02 sekunder. Det giver en helt ny oplevelse, når man damper på dette mode. Et andet meget interessant mode er "ECO mode", som giver op til 25% længere batteritid. Dette er optimalt at bruge, hvis man ved, at man er væk fra en lader i længere tid, og derfor gerne vil have ens batterier til at holde så lang tid som muligt.

Selve MOD'et er lavet af hårdt plastik, der har fået 4 specielle behandlinger, som giver en lækker, blød overfalde og gør, at den ligger ekstremt godt i hånden og ikke glider ud. Derudover har den små huller på siden, der giver den et flot design samtidigt med, at man ikke så nemt får svedige håndflader efter lang tids brug.

Vaporesso Gen er et 220 W. MOD, som derfor kan klare stort set alle tanke. Dette MOD bruger 2 stk. 18650 batterier (medfølger ikke), hvor vi anbefaler, at man bruger nogle med 20 A. afladning for at være sikker på, at de kan holde til alle 220 W.
Chippen i MOD'et er også lavet til at beskytte batterierne, så der får man også noget ekstra sikkerhed. Chippen er lavet til at kunne lade batterierne med op til 2,5 A. og man kan derfor benytte sig af hurtig opladning direkte i MOD'et. Vi anbefaler dog stadig, at man bruger en rigtig batterioplader til batterierne, bare for at være på den sikre side.

Sættet indeholder:

1 stk. Vaporesso GEN MOD

1 stk. USB kabel

1 stk. manual (engelsk)

TypeMOD
Passer til 510 gevind
VariabelTemperatur, Volt, Watt
MærkeVaporesso
FarveLilla, Sort, Sølv, Grøn, Guld
EgenskabDisplay, Pass-through, Sub Ohm
Watt 220
Batteri(er) Medfølger ikke
Batteri størrelse 18650
TPD Godkendt

Specifikationer: 

Størrelse (HxLxB): 93,5 x 53 x 27 mm 

Batteri: 2 stk. 18650 batteri (medfølger ikke)

Output: 5-220W

Opladning: 2,5A

Modstand: 0,03-5 ohm

Display: 0,91"

Funktioner: Watt, bypass, temperaturstyrring

Materiale: Hård plastik