Nyeste Produkter

.

SMOKE-IT, din butik med eCigaretter, Mods, eCigaret væske og tilbehør

Velkommen til SMOKE-IT’s hjemmeside! Vi er danskernes foretrukne online webshop inden for E-cigaretter og E-juice. Ønsker du at finde et sundere alternativ til at ryge, eller er du allerede erfaren damper? Så har vi et kæmpe udvalg af E-cigaretter og masser af lækkert tilbehør til dig. Hos SMOKE-IT lægger vi stor vægt på at hjælpe og vejlede dig, så du får dækket dine behov bedst muligt. Vi har 9 butikker i Danmark i henholdsvis Aarhus, København, Vejle, Næstved, Horsens, Frederikssund og Galten samt 1 butik i London.
 

Hvad er en E cigaret?

En e cigaret er en elektronisk cigaret, også kaldet en el cigaret, der udvikler damp, i stedet for røg. E-cigaretten er på kort tid blevet utroligt populær, fordi den ikke indeholder skadelige kemiske stoffer, som i almindelige cigaretter. Simpelt beskrevet består en elektronisk cigaret af et batteri, en væskebeholder, en brænder og et mundstykke. Mere detaljeret kan man vælge mellem forskellige modeller clearomizer, cartomizer og atomizer. Vi forhandler alle dele her på websitet.
 

Fordele ved e-cigaretter

Forskellen mellem de almindelige cigaretter og E-cigaretter er stor. En E-cigaret indeholder ikke de mange tusinde kemiske stoffer, som er farlige. E-cigaretter er meget billigere end de almindelige cigaretter og derfor vil du spare rigtig mange penge, hvis du skifter til en E-cigaret.

Fordele:

- Billigere end almindelige cigaretter
- Du lugter ikke af røg
- Du inhalere ikke giftige kemikalier
- Røgen sætter sig ikke i din bolig eller på tøjet
- Det er et sundere alternativt for din krop
- Du kan stadigvæk være en del af den sociale aktivitet som rygning er 


Sådan fungerer en E-cigaret

Du påfylder e-juice i væskebeholderen, formetlig din clearomizer, og derefter holder du knappen i midten i bund inde imens du suger i mundstykket. Når du holder knappen nede aktiverer batteriet brænderen og danner damp.

Når du første gang skal tænde din E-cigaret skal du trykke 5 hurtige gange på knappen, og du kan ligeledes trykke 5 hurtige gange for at slukke E-cigaretten. Normalt slukker man sin E-cigaret når den skal pakkes ned, eller når man går med den i lommen.
smoke-it - e-cigaret

E-juice / e-væske i mange smagsvarianter

Hos SMOKE-IT har vi mange smagsvarianter af det der kaldes e-juice eller e-væske. Det er smagen du får når du inhalere på din e-cigaret. Du bestemmer derfor selv hvad smagen skal være. Det kan enten være helt almindelig tobakssmag eller andre smage som lakrids, jordbær, blåbær, cola, champagne, mint og mange flere. Nogle af de mest populære smagsvarienter er tobak og menthol.

E-cigaret startpakke

SMOKE-IT tilbyder en e cigaret startpakke. Startpakken er specielt udvalgt af SMOKE-IT til en nybegynder og bygger på en eGo cigaret som er super nem at benytte og vedligeholde. Således får du de bedste og mest brugervenlige produkter til din e-cigaret. Derved kan du nemt og bekvemt komme i gang med at dampe.

Startpakken indeholder, 2 batterier, 2 clearomizer (væskebeholder), 1 USB oplader, 1 vægoplader, 2 mundstykker og en 1 10 ml. Easy dryp flaske + 3 stk. E-juice.


Startsættet indeholder alle de elementer du skal bruge for at komme i gang.
 
  • Her kan du handle med

aaa